ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Σύλληψη τριών ημεδαπών για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο

100

Στις 21-3-2015 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου τρεις ημεδαποί ηλικίας 41, 47 και 52 ετών, γιατί εκτελούσαν κατά περίπτωση οικοδομικές εργασίες, χωρίς άδειες της αρμόδιας αρχής, σε διαφορετικές επιχειρήσεις, οι οποίοι απουσίαζαν, σχηματίστηκε δικογραφία.

Read More »

Σύλληψη για… ηχορύπανση στη Μύκονο

Στις 21-3-2015 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 22χρονος ημεδαπός, γιατί λειτουργούσε κατάστημα  υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ) εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Read More »

Σύλληψη τρίων ατόμων για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο

oikodomiki_drastiriotita

Στις 18-3-2015 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 66χρονος υπήκοος Βουλγαρίας γιατί εκτελούσαν οικοδομικές εργασίες, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής, σε οικόπεδο 38χρονου ημεδαπού, που επίσης συνελήφθη.

Read More »

Μύκονος: Έληξε η περιπέτεια του Λιμενικού με ομόφωνη αθωωτική απόφαση

5b5f5bd564b4bd3eac81e92994e4cef5_XL

Ομόφωνη απόφαση αθώωσης για τους τρεις Λιμενικούς της Μυκόνου που δικάζονταν για διακίνηση ναρκωτικών Αθωώθηκαν παμψηφεί από το Τριμελές Κακουργιοδικείο Πειραιώς , οι Λιμενικοί οι οποίοι είχαν συλληφθεί το 2013 για εμπλοκή σε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών στη Μύκονο, ύστερα από επιχείρηση που είχε διενεργήσει το Λιμενικό Σώμα, η Ελληνική Ακτοφυλακή σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία. Μεταξύ των συλληφθέντων περιλαμβανόταν ...

Read More »

Σύλληψη δύο ατόμων για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο

εργασίες

Στις 11-3-2015 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 47χρονος ημεδαπός και ένας 57χρονος αλλοδαπός γιατί κατά περίπτωση εκτελούσαν οικοδομικές εργασίες χωρίς άδειες της αρμόδιας αρχής.

Read More »

Σύλληψη ενός διωκόμενου ημεδαπού στη Μύκονο

astinomia_001

Στις 2-3-2015 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του  Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Γ’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με ποινή φυλάκισης ενός έτους και εξι μηνών για πλαστογραφία και απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.

Read More »

Σύλληψη ενός ημεδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο

images

Στις 2-3-2015 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού ΤμήματοςΜυκόνου ένας 28χρονος ημεδαπός, γιατί εκτελούσε οικοδομικές εργασίες,χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής, σε οικόπεδο ιδιοκτησίας 43χρονου ημεδαπού. Σε βάρος του ιδιοκτήτη του ακινήτου, ο οποίος απουσίαζε σχηματίσθηκε δικογραφία.

Read More »

Kλοπή σε κατοικία στη Μύκονο

λήψης

Στις 27-2-2015 το μεσημέρι καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου ότι το χρονικό διάστημα από 10-2-2014 έως 26-2-2015 άγνωστος δράστης αφαίρεσε από κατοικία ημεδαπού προσωπικά αντικείμενα και μια τηλεόραση. Διενεργείται έρευνα.

Read More »

Σύλληψη ακόμα δύο ατόμων για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο

εργασίες

Στις 20-2-2015 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 63χρονος ημεδαπός και ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί εκτελούσαν οικοδομικές εργασίες, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής, σε συγκρότημα δωματίων ιδιοκτησίας του 63χρονου ημεδαπού.

Read More »

Σύλληψη ένος ημεδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο

index

Στις 18-2-2015 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 47χρονος ημεδαπός, γιατί εκτελούσε οικοδομικές εργασίες, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής, σε οικόπεδο ιδιοκτησίας ανώνυμης εταιρείας με νόμιμο εκπρόσωπο έναν 42χρονο ημεδαπό και το οποίο νοικιάζει 55χρονος ημεδαπός. Σε βάρος των δύο τελευταίων, οι οποίοι απουσίαζαν σχηματίστηκε δικογραφία.

Read More »